(+30)210 6450 796(+30)210 6450 796      info@tonyskeyboards.grinfo@tonyskeyboards.gr      WISHLIST  ( 0 )      ΚΑΛΑΘΙ ( 0 )      LOGIN     ΕΛ | EN
Αρχική Σελίδα Η Εταιρία

2004


Η εταιρεία Tony's Keyboards ξεκινά τη λειτουργία της.

Κύρια δραστηριοποίηση μας είναι η εισαγωγή, εμπορία και διανομή μουσικών οργάνων, ηχο-ακουστικών, ψηφιακών συστημάτων και αναλωσίμων.
 
Το κατάστημα μας αποτελεί το πρώτο εξειδικευμένο κατάστημα που άνοιξε στην Ελλάδα και δραστηριοποιήθηκε αποκλειστικά στο χώρο των Keyboards, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, από τα μεγαλύτερα brand names της αγοράς.

Με αγάπη και ιδιαίτερη φροντίδα, δημιουργήσαμε ένα “ ζεστό ” και φιλόξενο χώρο που απευθύνεται, τόσο στους απλούς ανθρώπους, όσο και στους επαγγελματίες μουσικούς, οι οποίοι έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας και όχι μόνο.

Η πολυετή μας ενασχόληση με την τεχνολογία, ιδιαίτερα δε με τα synthesizers και τα προϊόντα που αναπτύσσονται γύρω από αυτά ( μουσικά προγράμματα, κάρτες ήχου, Hard Disk Recording κ.λ.π ), καθώς επίσης η προσωπική επαφή, ο σεβασμός και η κατανόηση των πραγματικών αναγκών, σε συνδυασμό με την παροχή σωστών και ολοκληρωμένων προτάσεων στους πελάτες μας, είναι μερικά από τα σημεία που κάνουν την Tony’s Keyboards να ξεχωρίζει.

 
2006


Στα πλαίσια πάντα της υγιούς ανάπτυξης, ανταγωνιστικότητας και πρωτοπορίας στο χώρο, η εταιρεία προχωράει στη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος www.tonyskeyboards.gr παράλληλα με τη λειτουργία του φυσικού καταστήματος.

 

2011


Η Tony’s Keyboards αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Ελλάδα, της κορυφαίας πολυβραβευμένης Σουηδικής εταιρείας κατασκευής χειροποίητων synthesizers και stage pianos, Nord Keyboards. Η Nord Keyboards ή αλλιώς Clavia ( όπως ήταν η παλιά της ονομασία ), αποτελεί μια από τις κορυφαίες και πολυβραβευμένες εταιρείες κατασκευής χειροποίητων synthesizers με έδρα την Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Ειναι η εταιρεία που λανσάρισε τα πρώτα ηλεκτρονικά drums σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς και το πρώτο Virtual Analog synthesizer, το γνωστό πλέον Nord Lead !


2013


Δύο ακόμη κορυφαίες εταιρείες, εμπιστεύθηκαν την αποκλειστική τους αντιπροσώπευση για την Ελλάδα στην Tony’s Keyboards.
 
Πρόκειται για την Ιταλική Viscount και το νέο της brand με την ονομασία, Physis Piano.
( Εταιρεία κατασκευής του κορυφαίου στον κόσμο -με πατενταρισμένη τεχνολογία Physical Modeling- stage piano, Physis Piano H1 καθώς και του ποιό ολοκληρωμένου USB MIDI Keyboard Controller, Physis Piano K4/K5 & K4EX / K5EX ).

Η δεύτερη επίσης κορυφαία και ποιο ολοκληρωμένη σε γκάμα προιόντων, Βρετανική εταιρεία κατασκευής υψηλής ποιότητας θηκών μεταφοράς, για όλων των ειδών τα μουσικά όργανα και εφαρμογές ( DJ, Studio κ.τ.λ ) Fusion Bags, εμπιστεύεται την Tony's Keyboards.
 
 

2014

 
Συνεχίζοντας να παρέχει ποιοτικά προιόντα στην Ελληνική αγορά, η Tony's Keyboards εντάσσει στις αντιπροσωπείες της, την κορυφαία Ισπανική εταιρεία κατασκευής σκαμπό πιάνου, Hidrau Models.
Η εταιρεία αυτή κατασκευάζει από το 1975, υψηλής ποιότητας σκαμπό πιάνου από επιλεγμένα ξύλα μασίφ οξιάς και είναι η αποκλειστική διανομέας και προμηθευτής των εταιρειών Steinway & Sons, Yamaha, Blutner Pianos και Kawai.

Ταυτόχρονα μια νέα εποχή ξεκινά...

Επανασχεδιάζουμε σε λευκό χαρτί από την αρχή, το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα !

Με γνώμονα τις νέες τεχνολογίες, τον συνεχή και αυξανόμενο ανταγωνισμό, τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων μας, την ανάγκη για περισσότερη πληροφόρηση των πελατών μας καθώς και την διαδραστικότητα και ευκολία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας, επενδύουμε και εμπιστευόμαστε την δημιουργία του νέου μας ηλεκτρονικού καταστήματος, στην καινοτόμο Εταιρεία Mainsys.

Μια εταιρεία αποτελούμενη από νέους ανθρώπους, τεχνολογικά και πλήρως καταρτισμένους, με τις σύγχρονες επιταγές και τάσεις που επικρατούν στο ηλεκτρονκό εμπόριο παγκοσμίως, με μεράκι και αγάπη για τη δουλειά τους και κυρίως, το προτέρημα του να αφουγκράζεσαι τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του πελάτη σου, με στόχο την υλοποίηση ακόμη και των ποιο δύσκολων τεχνικά εφαρμογών, που χρειάστηκαν.
 
Θα θέλαμε και νιώθουμε την ανάγκη...
 
...να ευχαριστήσουμε, σε αυτή την πολύμηνη προσπάθεια κατασκευής του νέου μας ηλεκτρονικού καταστήματος www.tonyskeyboards.gr, τους "δικούς μας ανθρώπους" που μας πλαισιώνουν και μας "στηρίζουν" ηθικά, χρόνια τώρα σε όλες μας τις προσπάθειες.

Τέλος...
 
...ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στον Κο Ξύτσα Κ. Δημήτριο  -ενός ανθρώπου με εμπειρία ετών στον τομέα Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Διαχείρισης Web Site-, ο οποίος επιμελήθηκε από την αρχή και σχεδίασε εξ' ολοκλήρου, το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα ( σχεδιασμός εικαστικών, editing φωτογραφιών, περιγραφές προιόντων, αρχεία εταιρειών XML και τροποποίηση τους κ.λ.π ) το οποίο πιστεύουμε ότι μας ανταμοίβει ως προς το τελικό αποτέλεσμα, τόσο λειτουργικά όσο και εικαστικά.

Ελπίζουμε να "πλοηγηθείτε" και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας, γρήγορα και ευχάριστα, μέσα από τις νέες δυνατότητες "φίλτρων" των σελίδων browse list, αλλά και να μπορέσετε να συγκρίνετε πολλά προιόντα ταυτόχρονα, μέσω της νέας δυνατότητας "Σύγκριση Προιόντων".
 
Θα θέλαμε ευχαρίστως να ακούσουμε τα σχόλια και τυχόν υποδείξεις σας, μέσω των Web Tools "Η γνώμη σας μετράει", για παραμετροποίηση ( π.χ "φίλτρων αναζήτησης" σε κατηγορία προιόντων ) των δεδομένων, όπου αυτό είναι εφικτό και λειτουργεί πάντα με γνώμονα, τη διευκόλυνση στις αγορές σας.
 
 
Σας ευχαριστούμε

Αντώνιος Νικ. Κιοσπές 
 
 
 

WEB TOOLS


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


SOCIAL MEDIA


 target=_blank  target=_blank

NEWSLETTER


Εισάγετε το email σας για να εγγραφείτε στο newsletter μας:

Powered by MainSys | STATUS CMS
Visa Visa Visa MasterCard Secur Code Verified by Visa Paypal
-------------------------------------------------- asp_pgletID = 36, ExecTime = 0 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 41, ExecTime = 15,625 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 120, ExecTime = 0 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 82, ExecTime = 0 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 83, ExecTime = 0 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 213, ExecTime = 0 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 167, ExecTime = 250 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 109, ExecTime = 0 milliseconds --------------------------------------------------