(+30)210 6450 796(+30)210 6450 796      info@tonyskeyboards.grinfo@tonyskeyboards.gr      WISHLIST  ( 0 )      ΚΑΛΑΘΙ ( 0 )      LOGIN     ΕΛ | EN
Αρχική Σελίδα Διαδικασία Ακύρωσης παραγγελίας
Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί μέχρι την ώρα της εκτέλεσης της, είτε τηλεφωνικά (210-6450796) είτε με email ( info@tonyskeyboards.gr ) αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας και τον αριθμό ακύρωσης.
 
Στην περίπτωση που η παραγγελία σας αποσταλεί και επιθυμείτε να την ακυρώσετε ΕΝΤΟΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ, τότε θα χρεώνεστε τα μεταφορικά (αποστολής και επιστροφής) και τα προιόντα θα επιστρέφονται στην εταιρεία.
 
Τα επιστρεφόμενα προιόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και σε κλειστές συσκευασίες όπως αυτά απεστάλησαν. Μετά το πέρα των δύο ημερών οι επιστροφές δεν γίνονται δεκτές.
 
Η εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για παραγγελίες οι οποίες δεν έχουν γίνει από τον πραγματικό κάτοχο των στοιχείων αλλά από κάποιον τρίτο (π.χ: ανήλικα άτομα τα οποία προέβησαν σε παραγγελία με στοιχεία κάποιων από τους γονείς ή οποιοδήποτε άλλου ατόμου). Στις περιπτώσεις αυτές η ευθύνη είναι αποκλειστικά του Ενηλίκου ατόμου που έχει την εποπτεία του ανηλίκου.
 

WEB TOOLS


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


SOCIAL MEDIA


 target=_blank  target=_blank

NEWSLETTER


Εισάγετε το email σας για να εγγραφείτε στο newsletter μας:

Powered by MainSys | STATUS CMS
Visa Visa Visa MasterCard Secur Code Verified by Visa Paypal
-------------------------------------------------- asp_pgletID = 36, ExecTime = 0 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 41, ExecTime = 0 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 120, ExecTime = 0 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 82, ExecTime = 0 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 83, ExecTime = 15,625 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 213, ExecTime = 0 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 167, ExecTime = 234,375 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 109, ExecTime = 0 milliseconds --------------------------------------------------