(+30)210 6450 796(+30)210 6450 796      info@tonyskeyboards.grinfo@tonyskeyboards.gr      WISHLIST  ( 0 )      ΚΑΛΑΘΙ ( 0 )      LOGIN     ΕΛ | EN
Αρχική Σελίδα Όροι Χρήσης

► ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ


Το κατάστημα Tony’s Keyboards, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο, χωρίς καμία προειδοποίηση.

► ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


Τα προσωπικά σας στοιχεία που καταχωρούνται κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από το κατάστημα Tony’s Keyboards, για την εκτέλεση των παραγγελιών σας. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά, πρόσωπα που δεν διατηρούν σχέση συνεργασίας με τo κατάστημά μας. Επιπλέον η σύνδεσή σας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνεται με ασφαλή τρόπο, μέσω κρυπτογράφησης (128 bit) που μας παρέχει η Verisign. Αυτό σημαίνει ότι όλα σας τα στοιχεία, ( προσωπικά καθώς και των πιστωτικών σας καρτών ) προστατεύονται κατά την 'διαδρομή τους' προς το κατάστημά μας.

► ΤΗΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ


Σας ενημερώνουμε ότι βάσει του Ν.2472/97 τηρούμε τα εμπορικά προσωπικά σας στοιχεία στο αρχείο μας και στα οποία έχετε πρόσβαση, σύμφωνα με το νόμο.

► ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ


Τα προϊόντα που εμφανίζονται στην ηλεκτρονική σελίδα του καταστήματός μας, είναι κατά μεγάλο ποσοστό, ετοιμοπαράδοτα. Για προϊόντα που τυχόν δεν είναι διαθέσιμα, θα ενημερωθείτε από εμάς για την πιθανή ημερομηνία διάθεσής τους. Εάν οι όροι εκτέλεσης παραγγελίας δεν σας ικανοποιούν, διατηρείτε το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας σας.

► ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ


Το κατάστημα Tony’s Keyboards, δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, τεχνικά χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση. Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται αποκλειστικά και μόνο με ευθύνη του πελάτη.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Tony's Keyboards καθώς και η εταιρεία Ταχυμεταφορών με την οποία συνεργάζεται για την αποστολή των προϊόντων του, δεν ευθύνεται για τυχόν απώλεια, κλοπή, καταστροφή μέρους ή και ολοκλήρου του προϊόντος, αξίας ( βάση αποδείξεως ή τιμολογίου αγοράς ) άνω των 220,00 €.

Προϊόντα με αξία έως 220,00 €, είναι αυτομάτως ασφαλισμένα για τη μεταφορά τους, για τυχόν απώλεια, κλοπή, καταστροφή μερική ή ολική. Υπάρχει δυνατότητα ασφάλισης των προϊόντων κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, την οποία και συστήνουμε για ποσά μεγαλύτερα των προαναφερομένων.

► ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ


e-mail : info@tonyskeyboards.gr
Διεύθυνση : Στουρνάρη 20, 106 82 - Εξάρχεια - Αθήνα - Αττικής
Τηλ. : 210-6450796

WEB TOOLS


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


SOCIAL MEDIA


 target=_blank  target=_blank

NEWSLETTER


Εισάγετε το email σας για να εγγραφείτε στο newsletter μας:

Powered by MainSys | STATUS CMS
Visa Visa Visa MasterCard Secur Code Verified by Visa Paypal
-------------------------------------------------- asp_pgletID = 36, ExecTime = 0 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 41, ExecTime = 0 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 120, ExecTime = 0 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 82, ExecTime = 0 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 83, ExecTime = 0 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 213, ExecTime = 15,625 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 167, ExecTime = 203,125 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 109, ExecTime = 0 milliseconds --------------------------------------------------