(+30)210 6450 796(+30)210 6450 796      info@tonyskeyboards.grinfo@tonyskeyboards.gr      WISHLIST  ( 0 )      ΚΑΛΑΘΙ ( 0 )      LOGIN     ΕΛ | EN
Αρχική Σελίδα Τρόποι - Έξοδα Αποστολής
Το ηλεκτρονικό κατάστημα Tony’s Keyboards, σας δίνει τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας, με τους ποιό κάτωθι τρόπους:

1. Με Εταιρεία Ταχυμεταφορών:


Τα προϊόντα που παραγγείλατε θα αποσταλούν στη διεύθυνση που μας έχετε ορίσει με υπηρεσία ταχυμεταφορών. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας δεν θα ξεπερνά τις 48 ώρες.

   a. Για παραγγελίες αξίας >299 €

      i. Αττική – Θεσσαλονίκη: Δωρεάν Μεταφορικά
      ii. Xερσαίοι – Νησιωτικοί Προορισμοί: Δωρεάν Μεταφορικά

   b. Για παραγγελίες αξίας < 299 €

      i. Αττική – Θεσσαλονίκη: 11 €
      ii. Xερσαίους Προορισμούς: 15 €
      iii. Νησιωτικούς Προορισμούς: 20 €

2. Παραλαβή από το κατάστημα:


Για την παραλαβή των παραγγελιών που καταχωρούνται με τρόπο αποστολής – παραλαβής «παραλαβή από κατάστημα» θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά σχετικά με την διαθεσιμότητα της παραγγελίας σας. Ο χρόνος παραλαβής από το κατάστημα ορίζεται από 27-72 ώρες και δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών.

3. Με Μεταφορική Εταιρεία:


Στην περίπτωση που η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 15kg ή τα προϊόντα είναι πολύ ογκώδη (π.χ ηλεκτρικό πιάνο, drums κ.τ.λ) τότε η αποστολή θα γίνεται με εταιρεία μεταφορών.

   a. Για παραγγελίες αξίας >299 €

      i. Αττική – Θεσσαλονίκη: Δωρεάν Μεταφορικά
      ii. Xερσαίοι – Νησιωτικοί Προορισμοί: Δωρεάν Μεταφορικά

   b. Για παραγγελίες αξίας < 299 €

      i. Αττική – Θεσσαλονίκη: 11 €
      ii. Xερσαίους Προορισμούς: 15 €
      iii. Νησιωτικούς Προορισμούς: 20 €

Εξαιρέσεις - Σημειώσεις:

1. Οι παραγγελίες που θα καταχωρούνται Παρασκευή μετά τις 14:00 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα επεξεργάζονται και θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
2. Οι παραγγελίες που θα καταχωρούνται σε επίσημες αργίες και διαστήματα τα οποία η εταιρεία Tony’s Keyboards είναι κλειστή (π.χ καλοκαιρινές διακοπές) θα επεξεργάζονται και θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη.
3. Η αποστολή της παραγγελίας σας με εταιρεία ταχυμεταφορών δεν ισχύει εφόσον η διεύθυνση παράδοσης βρίσκεται σε ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΗ περιοχή. Η αποστολή παραγγελιών σε δυσπρόσιτες περιοχές θα γίνεται με εταιρεία μεταφορών κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.
4. Στην περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω email από εμάς σχετικά με τον χρόνο παράδοσης.
5. Αν για λόγους ανωτέρας βίας ( π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λ.π ) δεν είναι δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά την εταιρεία που έχει αναλάβει την παράδοση της παραγγελίας σας.

WEB TOOLS


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


SOCIAL MEDIA


 target=_blank  target=_blank

NEWSLETTER


Εισάγετε το email σας για να εγγραφείτε στο newsletter μας:

Powered by MainSys | STATUS CMS
Visa Visa Visa MasterCard Secur Code Verified by Visa Paypal
-------------------------------------------------- asp_pgletID = 36, ExecTime = 0 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 41, ExecTime = 0 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 120, ExecTime = 0 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 82, ExecTime = 15,625 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 83, ExecTime = 0 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 213, ExecTime = 0 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 167, ExecTime = 218,75 milliseconds -------------------------------------------------- asp_pgletID = 109, ExecTime = 0 milliseconds --------------------------------------------------