Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία Tony’s Keyboards ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Οκτώβριο του 2004, στην οδό Ιπποκράτους 168 στο κέντρο της Αθήνας.

Με αγάπη και ιδιαίτερη φροντίδα, δημιουργήσαμε ένα “ ζεστό ” και φιλόξενο χώρο που απευθύνεται, τόσο στους απλούς ανθρώπους, όσο και στους επαγγελματίες μουσικούς, οι οποίοι έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις στον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας και όχι μόνο.

Κύρια δραστηριοποίηση μας είναι η εμπορία – αντιπροσώπευση μουσικών οργάνων, ηχο-ακουστικών και ψηφιακών συστημάτων.

Η πολυετή μας ενασχόληση με τη μουσική τεχνολογία και ιδιαίτερα τα synthesizers καθώς και τα προϊόντα που αναπτύσσονται γύρω από αυτά ( μουσικά προγράμματα, κάρτες ήχου, Hard Disk Recording κ.λ.π ), η προσωπική επαφή, ο σεβασμός και η κατανόηση των πραγματικών αναγκών, σε συνδυασμό με την παροχή σωστών και ολοκληρωμένων προτάσεων στους πελάτες μας, έκαναν το Tony’s Keyboards να ξεχωρίσει από την αρχή.

Στα πλαίσια πάντα της υγιούς ανάπτυξης και πρωτοπορίας στο χώρο ( το Tony’s Keyboards είναι το πρώτο εξειδικευμένο κατάστημα που άνοιξε στην Ελλάδα και δραστηριοποιήθηκε αποκλειστικά στο χώρο των Keyboards, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, από τα μεγαλύτερα brand names της αγοράς ), προχωρούμε ένα βήμα μπροστά.

Παρακολουθώντας συνεχώς την τεχνολογική εξέλιξη η οποία αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, καθώς και τις τάσεις που επικρατούν παγκοσμίως, αφουγκραζόμενοι πάντα τις απαιτήσεις των συνεχώς αυξανόμενων και ευχαριστημένων πελατών μας ανά την Ελλάδα, αναβαθμίζουμε την ιστοσελίδα μας στο Διαδίκτυο.

Δημιουργούμε ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα στη διεύθυνση, http://www.tonyskeyboards.gr , παράλληλα με τη λειτουργία του ‘φυσικού’ μας καταστήματος σε ένα νέο χώρο, στην οδό Στουρνάρη 20 στα Εξάρχεια.

Με τη δημιουργία του νέου αυτού site, προσπαθούμε να έρθουμε “ακόμα ποιο κοντά” μέσω του διαδικτύου, σε όλους εσάς από οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, με ακόμη περισσότερη πληροφόρηση και τέλος, την ανταγωνιστικότερη και γιατί όχι καλύτερη τιμή Πανευρωπαϊκά, το http://www.tonyskeyboards.gr είναι δίπλα σας… απλά με ένα «κλικ» !

Από το 2010 το Tony’s Keyboards αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα, τις Κατασκευάστριες εταιρείες:

2010-2017

Nord Keyboards

Μια από τις κορυφαίες και πολυβραβευμένες εταιρείες κατασκευής χειροποίητων synthesizer, με έδρα την Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Η εταιρεία που λανσάρισε τα πρώτα ηλεκτρονικά drums σε όλο τον κόσμο, καθώς και το πρώτο Virtual Analog synthesizer…. το θρυλικό πλέον Nord Lead !

2012

Physis Piano

Μια νέα αλλά πρωτοπόρος εταιρεία ως προς τον τρόπο αναπαραγωγής ήχων μουσικών οργάνων και ειδικότερα πιάνου –με τεχνολογία physical modeling- του ομίλου Viscount, με αντικείμενο κατασκευής ηλεκτρικά – stage pianos και keyboard midi controllers.

Viscount

H εταιρεία που ιδρύθηκε στις αρχές του 19ου αιώνα και είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή οργάνων για Εκκλησιαστικούς ναούς, αλλά και ηχητικών επαγγελματικών προιόντων.

2013

Hidrau Model

Ισπανική εταιρεία κατασκευής σκαμπό πιάνου, αναλόγιων και αξεσουάρ πιάνου.

Με ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή ξύλων και δερμάτων, διακρίνονται για την ποιότητα κατασκευής και το φινίρισμα, τόσο στα «απλά» μοντέλα όσο και στην επαγγελματική σειρά «concert benches with automatic lift».

Fusion Bags

Ισως η κορυφαία Εγγλέζικη εταιρεία κατασκευής επαγγελματικών βαλιτσών.

Καλύπτει όλο το μουσικό φάσμα με θήκες-βαλίτσες για μουσικά όργανα, τσάντες μεταφοράς εξοπλισμού για DJs, καθώς και ευρεία γκάμα backpack σε διαστάσεις για laptop/tablet από 10” έως και 17”.

Από τα μέσα του 2017 η εταιρεία μας ανανεώνει εξ ολοκλήρου το ολοκαίνουργιο “ηλεκτρονικό της κατάστημα” αλλά όχι με τη κλασσική έννοια “add to cart”.

Τα δεδομένα καθώς και οι τάσεις του παγκόσμιου εμπορίου, αλλά και της ευρύτερης Μουσικής βιομηχανίας αλλάζουν. Η Ελληνική “επιχειρηματικότητα” του κλάδου μας, αδυνατεί
να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, παραμένοντας προσκολλημένη σε “αναχρονιστικές τακτικές” και τρόπους “εμπορικών συναλλαγών”.

Ταυτόχρονα, η πεφυσιωμένη στάση τόσο των Εισαγωγέων-αντιπροσώπων από τη μια πλευρά, όσο και ο κλασαυχενισμός του δικτύου Μεταπωλητών (καταστήματα-dealers), οδηγούν μαθηματικά και μακροπρόθεσμα τον “κλάδο μας”, σε αχαρτογράφητα νερά….

Για αυτό λοιπόν…….

Αλλάζουμε τον “τρόπο πώλησης και διάθεσης” των προιόντων μας, καθώς και την προιοντική μας γκάμα. Παραμένουμε πιστοί στην αρχική ιδέα και concept που δημιουργήσαμε το 2004. Εξειδίκευση και διάθεση γενικότερα πλήκτρων. Ελάχιστα ακόμη επιλεγμένα προιόντα όπως κάρτες ήχου, studio monitors και περιφερειακά για Hard Disk Recording.

Τίποτε άλλο !

Τέλος…. μην ψάξετε να μας βρείτε στις Μηχανές Αναζήτησης φθηνότερης τιμής. Δεν θα μας βρείτε ! Στείλτε μας ένα απλό μήνυμα στο Messenger και αμέσως θα
πάρετε την καλύτερη !

Πως……?

Just one click on….. www.tonyskeyboards.gr